понеділок, 19 жовтня 2015 р.

День літньої людини



Щорічно 1 жовтня з 1991 року відповідно до рішення Генеральної Асамблеї Об’єднаних Націй, відзначається Міжнародний день людей похилого віку. У нашій країні це свято зветься Днем літньої людини – свято чисте і світле, свято наших бабусь і дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов, шану і вдячність.
Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років.
У наймудрішій книзі на землі, в Біблії, Святому Писанні, відкрито говориться про те, що від нашого ставлення до наших батьків і матерів безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі.
У Тишківцях це свято є особливим, адже на території села функціонує соціальна лікарня для одиноких людей похилого віку. Щорічно жителі цієї установи приймають вітання і подарунки від небайдужих і щирих людей. 1 жовтня теплими словами вітання та побажаннями многая літ до соціального відділення завітали зав. бібліотекою-філією Марія Боюк та учні школи. Було проведено годину доброти «Доки маємо час робімо людям добро». Зворушливі слова подяки та сльози смутку були на очах у всіх присутніх. Зав. соціальним відділенням Іванна Кавчук щиро дякувала за принесений добрий настрій та кошик фруктів для людей похилого віку.







1 коментар: